El 1948, amb el nom de comercial Pio Ferrer, aquesta empresa iniciava l’activitat a Tortosa amb la comercialització de components de ràdio, i amb el pas del temps incorporava material elèctric i electrodomèstics.

El 1990 l’empresa iniciava una nova etapa on es subministrarien els materials a domicili, sota la denominació comercial Ebrelectric. Un nou impuls es va produir amb la incorporació de la gamma de productes de fontaneria i sanitaris (cap a l’any 1998), que va passar a comercialitzar sota el nom de Ferrer Qualitat, el mateix any que s’inaugurava un magatzem de 900 m2 a la ciutat castellonenca de Vinaròs.
En incrementar substancialment la grandària, es va decidir fusionar Ebrelectric i Ferrer Qualitat, sota l’actual denominació Ebrequalitat.

Durant el 2005 es posen en marxa noves instal·lacions a Amposta, amb un magatzem regulador d’ aproximadament 4.600 m2 i un punt de venda adjunt de 1.000 m2.

El gener del 2007, encara s’amplia més la cobertura amb un nou punt de venda a Móra d’Ebre passant a ser 4 el total d’aquests.

Actualment subministrem materials tradicionals (com el dels sectors de l’electricitat, fontaneria, sanejaments, electrònica…), productes emergents (energia solar, Geotèrmia, Aerotèrmia, domótica, tractament d’aigües com descalcificadors, osmosi, estacions d’oxidació total, etc.) i productes per a la indústria (variadors de freqüència, PLC, programacions de processos industrials, il·luminació…). D’acord a la política de l’empresa es treballa amb les principals marques de cada sector, com Roca, General Cable, Daikin, LG, Fagor, Bosch etc., per així poder oferir sempre la màxima qualitat als seus clients. A més, des del 2007 s’ha fet una aposta molt forta per la marca pròpia amb la incorporació de productes com radiadors, tovallolers, aixetes, adhesius, termòstats…, però sobretot per tenir aquesta un pla de màrqueting específic, tant de publicitat com de desenvolupament de producte.

Com a fet diferencial, aporta un valor afegit, mitjançant el suport i el muntatge de quadres elèctrics, i servei tècnic d’algunes marques i donant una cobertura de transport molt bona: possiblement, ara per ara, la més àmplia de la zona en el seu sector.

Ebrequalitat és en definitiva una empresa referent a les Terres de l’Ebre des de fa molts anys i ho demostra el fet que pertany als principals grups de compra nacionals (Cealco i Electroclub) i europeus (Imelco i EDT) del seu sector.